Deep Freeze - sparer deg for tid, penger og support!

  • Posted on: 20 March 2014
  • By: IT Fabrikken

Vi kjenner til det alle sammen, vi har opplevd det alle sammen, mange ganger. Endringer skjer på PC'en eller Mac'en din, kanskje har du gjort det, kanskje har det skjedd ved et uhell eller som følge av malware/infeksjon. Endringer som i beste fall kun påvirker produktivitet på kort sikt, men som i verste fall fører til at man ikke får gjort jobben sin, og har behov for IT Support. Vi har en bedre løsning, for brukere, for IT og ikke minst for bedriften, og den heter..... Deep Freeze!

Digital Istid - med positivt fortegn!

Ja intet mindre! De fleste bedrifter, organisasjoner eller institusjoner har standarder for hvordan datamaskiner og operativsystemer skal fungere. Det må man ha, alternativet er anarki som i teknologisk forstand er en sikker vei mot nedetid, produktivitetstap og mangel på datakonsistens. Med standarder følger også policies, balansegangen mellom hva som skal være tillatt og ikke er noen ganger som å bevege seg langs en knivsegg. For mye og for lite kan være like galt. Men med Faronics Deep Freeze kan du slappe av.. "thing are under control"!

Dersom feil skulle opptå, endringer som forårsaker at en applikasjon eller sågar hele Windows slutter å fungere som normalt, etter en ufrivillig installasjon av "digtal møkk", adware, spyware og andre herligheter, ja så er alt bruker trenger å gjøre er en omstart! Og vips (!) så er maskinen(e) tilbakestilt til sin opprinnelig konfigurasjon, helt uten at verdifulle data går tapt. Disse ligger trygt forvart på en egen partisjon eller et eget område. Slik oppnår man man to ting på en gang, topp sikring eller vaksinasjon mot problemer uten at det går på beskostning av brukerfrihet. Samt en forbilledlig rute tilbake til der man begynte før problemer oppstod. 

Deep Freeze - sparer deg og din bedrift for penger!

Uansett hvordan man regner, om man snakker om klient eller server, nedetid koster penger. Jo fler brukere påvirket, desto større kostnader. Deep Freeze er "a final frontier" i beskjempelse av tids- og produktivitetstap. I tillegg kommer det faktum at IT avdelingen, Support eller drift, kan egne sin tid til andre oppgaver, hvilket også betyr reduserte kostnader for bedriften! Finn mer informasjon, funksjonsoversikt, skjermbilder, videoer og tilleggsdokumentasjon på produktets sider.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål! Under etpar skjermbilder av Deep Freeze for å gi deg en liten smakebit.