Smartere, mer effektiv administrasjon med Faronics Core!

  • Posted on: 19 March 2014
  • By: IT Fabrikken

Med stadig mer web orienterte arbeidsområder og mer bruk av internettbaserte tjenester kommer nye krav til både sikkerhet, kontroll med ressurser eller maskiner i nettverket, og effektiv distribusjon av nye oppdateringer for å holde maskiner sikre. Samtidig endres også krav til produktivitet, oppetid og tilgjengelighet. Listen over både krav og forventninger fortsetter i det uendelige. Med produktet Core fra Faronics kan du bidra til både å heve kvaliteten rent administrativt samtidig som det blir lettere å vedlikeholde forretningskritiske systemer og maskiner.

Core - en administrators velsignelse?

Noen vil hevde det! En velsignelse ikke bare for de som allerede benytter, eller planlegger å anskaffe andre av Faronics intelligente programvareløsninger. Core åpner for sømløs integrasjon med ditt Windows miljø, og har en rekke funksjoner som gjør det mulig å enklere administrere Faronics programvare, oppdateringer, samt holde orden på tredjeparts programvare. Tilnærming, grensesnitt og løsninger er såpass smarte at vi synes det det er på høy tid å slå litt på trommene!

Core er gratis for alle som kjøper Faronics Enterprise produktlisenser! Ja du leste riktig, og ikke trenger du å ta doktorgrad i admnistrasjon heller. Tvertom, ved å konbinere rikholdig funksjonalitet med sømløs integrasjon og enkelt brukersnitt bidrar Core til å heve på kvalitet såvel som produktivitet i forbindelse med administrative oppgaver.

Les mer om Corevåre produktsider, der vil du også finne videoer, skjermbilder samt linker til dokumentasjon! Og husk, dersom du kjøper Faronics produkter, uansett hvilket, i Enterprise utgave, følger Core gratis med på kjøpet! Sa vi det allerede? Vel, god ting kan ikke sies mange nok ganger! Vi tillater oss å freidig dementere en myte i samme slengen" yes, there are such things are free lunches, IF you buy a cup of coffee" :)

Core Console