IT Fabrikken, leverandør av webløsninger & tjenester!

  • Posted on: 27 March 2014
  • By: IT Fabrikken

IT Fabrikken leverer tjenester og konsulentbistand, behovsanalyser og løsninger i forbindelse med en rekke web-plattformer. Vi har erfaring med forskjellige tjenester innenfor netthandel, inholdsforvaltning (CMS), ERP, samhandling (Collaboration), Social Business, Helpdesk og supportsystemer, Project Management, Forums, Auksjon/Salg og Web Portaler.

På jakt etter en webløsning for virksomheten din? Da har du kommet til rett adresse!

Vi kan utføre applikasjon og databaseutvikling eller tilpasning, på en rekke forskjellige standarder eller plattformer. Eller tilpasning til den enkeltes behov. Vi kan også kan bistå i eksisterende prosjekter dersom ønskelig. Av CMS platformer basert på åpen kildekode vi benytter kan blant annet nevnes Drupal, Joomla, WordPress samt eZPublish. Alle kan leveres med webshop/eCommerce moduler og kredittkorthåntering/integrasjon. Samtlige plattformer er brukt av institusjoner og selskaper verden over.

Vedlikehold, oppdatering og administrasjon

I tillegg til å kunne ferdigstille en løsning for deg og overlevere denne med full opplæring, kan vi også forestå vedlikehold, bidra med innholdsforvaltning og kommunikasjon. IT Fabrikken har medarbeidere med lang fartstid fra forskjellige roller i tilknytning til forvaltning av web publikasjoner såvel som kommunikasjon. Produksjon og vedlikehold av innhold for web er viktig for de aller fleste selskaper, men for mindre virksomheter kan det av praktiske årsaker kanskje en ikke-prioritert oppgave.

Her kommer vi inn, basert på en en serviceavtale sørger vi for at din webløsning er oppdatert til enhver tid, både når det gjelder innhold og tekniske oppgraderinger. Derved kan du bevare fokuset på prioriterte oppgaver for din business. Ønsker du mer informasjon, en uforpliktende samtale eller et tilbud på et aktuelt prosjekt? Ta kontakt med oss! For mer informasjon om IT Fabrikkens tjenester gå hit.